Om mig

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Jeg er 37 år og fik d. 26/7-07 stillet diagnosen brystkræft. Jeg er forhåbentlig helbredt i dag, men intet er statisk, og der findes ingen garantier. Mit liv er i bevægelse, og det vil det blive ved med at være. Jeg hverken kan eller vil vende tilbage til tiden inden kræften. Sygdommen er under ingen omstændigheder nogen gave, men det er den livsgnist og trodsige humor, der indimellem tændes i modgang til gengæld. Jeg vil på denne blog forsøge at sætte ord på de mange reflektioner og følelser der opstår når sjælen rystes og livsperspektivet fordybes.

Reklamer

33 kommentarer to “Om mig”

 1. Grete Johansen Says:

  Hej Kamilla
  Til lykke med bloggen – jeg vil da gerne give en af de første indlæg. Jeg er oppe fordi det regner noget så dejligt og fordi jeg lige skulle tjekke noget litteratur i min specialeskrivning. Her er helt roligt, sommerlunt og faktisk lidt mørkt af sådan en sommermorgen at være.
  Det er 2½ år siden, jeg ganske uventet fik løb på min brystkræftdiagnose. Jeg er rask nu, men har haft og har stadig en kamp med at finde funktionsniveauet i mine arme, ja – og så alt det andet, der løb på. Blandt andet en anden slags træthed, som gør at jeg har alt for få af de tidligere morgentimer, hvor jeg kan arbejde uden at nogen som helst forstyrrer og hvor kreativiteten drøner derudad. Jeg synes, at de tidlige morgentimer kommer tilbage. Så go’ morgen til dig og din blog.
  Morgenhilsner fra Grete

 2. Hold da op – taenk at du saadan er kommet ud i bloguniverset. Det ser super godt ud. Har du selv lavet det?

 3. Lene Vestergård Says:

  Kære Kamilla
  Tillykke med debuten på bloggen. Det er mit første besøg på en blog. Så tak fordi du hjalp mig ind i bloggosfæren. Når man som mig er så heldig foreløbig at have undgået livstruende sygdomme, bliver det på anden hånd man følger de eksistentielle erfaringer du (I) gør. Men du deler generøst ud af dine indsigter. Tak for det.

 4. kamillakvam Says:

  Hej Grete,
  Ja, der følger mange ting med en kræftdiagnose!
  Men tillykke med, at du vender tilbage til de tidlige morgentimer – for mit eget vedkommende er kreativiteten størst i de sene nattetimer, så dem er jeg også glad for at vende tilbage til!
  Kh
  Kamilla

 5. kamillakvam Says:

  Hej Helge,
  Godt at høre fra dig!
  Ja, jeg har sørme selv lavet det hele – tænk, at din søster viser sig at være en teknisk begavelse, det har bare været godt skjult til nu. He…he – må nu tilstå, at alting nærmest er idiotsikret herinde.
  Hvordan står det til i Jerusalem?
  Knus fra søs

 6. kamillakvam Says:

  Hej Lene,
  Ja, der kan man se, hvad tingene kan føre med sig – nu blir’ du måske superblogger!
  Tak for dine dejlige ord!
  Knus fra Kamilla

 7. Kære Mille, Tillykke med denne side! Jeg kender overhovedet intet til blogs, men det bruges vist i stor stil…Pigerne i huset kender selvfølgelig til blogs! Men det er jo ungdommen! Mange knus fra ø-boen Iben Stor hilsen fra de 3 hyæner

 8. kamillakvam Says:

  Hej Iben,
  Hvor skønt at bloggen her kan få hul igennem til øen! Jeg håber livet arter sig på Anholt!? Stort kram til hyænerne fra mig.
  Knus Kamilla

 9. Tillykke.
  Hvilken elegance!

  Kærligst
  Marianne

 10. Nanna Nyholm Says:

  Kære kusine Mille
  Fin blog!
  Jeg har fulgt med fra sidelinien, og er glad for at høre at du har det godt. Du ser ihvertfald godt ud 🙂
  Her går det godt – drengene er store (Emil, 7 og Bastian, 3). De går i skole og børnehave, og nyder livet med venner, fodbold og computerspil! Måske det kan lykkes os at ses allesammen en dag…
  Mange kærlige hilsner
  Nanna

 11. kamillakvam Says:

  Hej Marianne,
  Tusind tak for de rosende ord.
  Kh
  Kamilla

 12. kamillakvam Says:

  Hej Nanna,
  Sådan en blog er da en fantastisk måde at få hul igennem til folk på! Super-dejligt at høre fra dig. Det kunne være hyggeligt at ses allesammen – lad os finde ud af noget.
  Knus
  Kamilla

 13. Hej kamilla

  Ved ikke om du lige ved hvem jeg er, men udover Gitte hedder jeg også Gimse og skriver og læser inde på debatten.
  Jeg blev op.for brystkræft april 2007.

  Flot side du har fået lavet dig og supergodt billede af dig 🙂

  Pøj pøj med siden, vi tales ved.

  Knus Gitte

 14. kamillakvam Says:

  Hej Gimse,
  Selvfølgelig ved jeg, hvem du er!
  Tak for rosen.
  Knus
  Kamilla

 15. Marianne Says:

  Jeg bed mærke i, at du skrev, at kræftsygdommen under ingen omstændigheder var en gave.
  Jeg fik brystkræft første gang i forrige århundrede. Siden har jeg haft en række tilbagefald (sidst 2007), men har det fabelagtig godt idag.
  Jeg er stødt på en del mennesker, som har stillet mig spørgsmålet om det ikke var en gave at få brystkræft?
  Du godeste!! Såvidt jeg ved er gaver ikke potentielt dødelige.Spørgsmålet kommer som regel ra raske mennesker med benene plantet dybt i både den først og anden reinkarnation af en lille hvid hunds fætter.
  Spørgsmålet er så rystende naivt og skriger til himlen i uvidenhed om menneskelig lidelse.
  Det er benhårdt arbejde og ikke en gave at forholde sig til sin sygdom og alt det som følger med. Og jo, hvis man hører til dem, som kommer igennem rædslerne nogenlunde intekt på krop og sjæl – så kan livet blive en gave – hvert øjeblik.
  Det er en salig fryd at kunne bade i glæden, som spurven i sandet på en varm sommerdag. Ja, det er nærmest en oceanisk følelse, som gennemstrømmer en, når livskraften igen strømmer igennem hver eneste celle i kroppen.
  Det er ingen gave at nå der til. Den er hårdt arbejde! Det er ikke noget som bare kommer. Der skal knokles. Og det kan lade sig gøre!

 16. kamillakvam Says:

  Hej Marianne,
  Tusind tak for din rammende kommentar – den sidder lige i øjet, og jeg kunne ikke have udtrykt det mere præcist!
  Kh
  Kamilla

 17. LINDA DRISGAARD Says:

  Hej Kamilla….. Rigtig super meget tillykke med dit nye univers…. Må sige at jeg er imponeret !!!
  Og rigtig meget tillykke og et stort hurra til os, fordi vi kom igennem vores brystkræft. Det har været en stor hjælp for mig, at have dig på sidelinjen under forløbet… Der kræves styrke på grund af frygten og det er jo ikke altid man selv kan finde styrken til at holde modet oppe… Så det har været dejligt… med stor tak fra hjertet. Et stort knus fra Linda.. og helt bestemt også fra Dennis.. 🙂

 18. kamillakvam Says:

  Hej Linda,
  Jeg kan kun sige i lige måde! Jeg synes, at vi havde nogle meget livsbekræftende samtaler allerede da vi var indlagt sammen. Det har haft stor betydning for mig, og jeg ser frem til flere af slagsen.
  Mange tanker til Jer begge.
  Kram Kamilla

 19. Kære Kamilla,

  Flot blog – du er sej

  Hyggeligt at sms’e med dig idag

  Mange knus
  Mikael

 20. Lisette Hansen Says:

  Hej Kamilla.

  Flot blog du har.
  Du formår virkelig at vende kræften, til et nyt og andet liv, end det du havde før.Men du har også en styrke, som ikke mange andre har. Du bevarer stadigvæk din enorme livskraft med din dejlige sorte humor.

  Forresten ny flot frisure

 21. kamillakvam Says:

  Hej Michael,
  Tak for de opmuntrende ord !
  Ja, det var super-hyggeligt at sms’e tidligere, men tak skævben en tågesnak inden mysteriet blev opklaret; det var faktisk temmelig underholdende…
  Stort knus
  Kamilla

 22. kamillakvam Says:

  Hej Set,
  Skønne, rosende ord – jeg suger bare til mig som en svamp! He…he…
  Hils Sandra.
  Knuzer
  Kamilla

 23. Hej Kamilla
  Sikke en overraskelse med dette her ukendte smarte mødested.
  Hvor kan man dog meget hvis man kan.
  Tak for mail og alt.
  Jeg har lånt penge til svensk tag. Tak Ringkjøbing bank, og fiser derop på mandag og går igang med det store renoveringsprojekt. Men vi ved hvor vi er, ikk?
  Knus til dig og J.
  Kærligst Stine

 24. kamillakvam Says:

  Hej Stine,
  Det lyder skønt med penge på lommen og renoveringsprojekt i stor stil!Nyd det!
  På genhør.
  Krammer Kamilla

 25. Hej Kamilla

  Sikke mange kommentarer du får, hvor dejligt.

  Tak for linket til min blog, men lige pt. den “hos lægen”, men den kommer igen snart.

  Jeg valgte nemlig den lidt mere komplicerede udgave, som jeg IKKE selv kan reparere på, så jeg er lige i venteposition.

  Kram
  Charlotte

 26. … gad vide hvorfor der står det er en dejlig dag, efter Charlotte siger: det skrev jeg da ikke… hehe, men det er det nu

 27. kamillakvam Says:

  Hej Charlotte,
  Nååååhr, jeg håber den doktormand er en ordentlig specialist, så din blog kan blive helbredt i en fart – ellers er vi sikkert en del, der får abstinenser!
  Er det mon kemohjernen, der spiller mig et puds…jeg kan altså ikke se, at der står, dejlig dag nogensteder – men jeg gir’ dig ret: det ér en dejlig dag!
  Jeg håber, du er kommet dig lidt efter sidste kemo!?
  Kram
  Kamilla

 28. Hejsa din skønne kælling!
  Når du nu himler op om en kommentar fra mig om din blog, og ikke synes det er nok at jeg kommenterer det hver dag, så må jeg her give dig en stor ros for det du har udført her! Det er rigtig godt gået, og en god idé at dele alle de dyrekøbte erfaringer med andre.
  Nu ved jeg jo så hvad du bruger det meste af tiden på, når du sidder klistret til skærmen!!!
  Håber der kommer en masse materiale her du kan bruge til dit bogprojekt.
  Kys fra mig

 29. kamillakvam Says:

  Hej skat,
  Nå…nå…Nu skal du jo ikke afsløre alle mine personlige svagheder her i cyberspace – så meget himler jeg vel heller ikke op!? Nå, men jeg går jo ind for ærlighed ( selv om jeg især holder af den styrede ærlighed, som jeg selv er herre over…he…he… ), så jeg har godkendt din kommentar!
  Tak for ordene, og tusind tak for støtte og opbakning hver eneste dag!
  KYS

 30. Hej Kamilla

  Jeg beundrer stærke mennesker som jer, jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. For jeg læser også med på Charlottes blog, og jeg synes det er så sejt, at I fortsætter så stærkt på livet.

  Min familie og jeg har fornylig fået at vide, at min fasters mand har kræft. Så det er bla. derfor jeg er begyndt at læse med på Charlottes blog… for at kunne forstå kræftramte og for at jeg kunne forholde mig til vores familiemedlem, men I er stærke, og har en stor styrke og mod bliv ved med det!!

 31. kamillakvam Says:

  Hej Gülay,
  Tusind tak for ordene.
  Det gør mig ondt at høre om din fasters mand og hans kræftsygdom. Hvis du har spørgsmål eller bare brug for at vende nogle ting, er du velkommen til at maile mig på:
  Kamillakv@hotmail.com
  I øvrigt er det en SUPER-FED blog, du har. Skønne indlæg fulde af vid, og det er dejligt at se, at også en blog, der taler islam-fobikerne midt imod, kan blande sig i toppen på wordpress.
  Mange hilsner
  Kamilla

 32. @ Kamilla

  Tusind takk 🙂 og også takk for de pæne ord om min blog.

  Jeg har også lige læst den glædelige nyhed på Charlottes blog, det er bare så fantastisk 🙂

 33. kamillakvam Says:

  Hej Gülay,
  Ja, Charlotte er super-cool, og jeg har slet ikke fået armene ned efter den skønne nyhed!
  Læste dit indlæg om Ny Alliance, men nåede ikke at kommentere – der er lissom heller ikke så meget at tilføje…
  Mange hilsner
  Kamilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: