Når håret kommer igen

For mig var det at få håret tilbage faktisk en langt værre process end at miste det.

Jeg opretter denne side, fordi jeg selv har haft meget svært ved at skaffe information om det at få håret igen. På hospitalerne hæfter de sig i reglen blot ved at håret jo vokser ud igen. Men der kan altså være nogle overraskende processer i det forløb, som det kan være godt at være forberedt på.  Ihvertfald opførte mit hår sig meget underligt og så i perioder så mærkeligt ud, at jeg blev helt forskrækket og troede, at jeg aldrig ville få et bare nogenlunde ” normalt ” udseende tilbage.

Jeg måtte f.eks. skrabe det nye hår ned hele 3 gange, inden jeg syntes, det blev tæt nok til bare at lade det gro. Ellers lignede jeg simpelthen en munk ( og så med gennemsigtigt hår! ), fordi mit hår var meget tættere og voksede meget hurtigere i siderne end oven på issen. Det første hår var fuldstændig gennemsigtigt, så blev det en blanding af sort og hvidt og tilsidst endte det med at være mørkt med gråsprængte sider. Jeg orkede ikke at blive konfronteret med, at jeg som 37-årig allerede er blevet gråsprængt, omend det iflg. min frisør kun er ca. 10%, så derfor valgte jeg hurtigt at få farve i. Det har det ikke taget skade af, selv om det er nydannet hår. Det første hår, der kom frem, var fuldstændig kruset og hestehårsagtigt. Tørheden har fortaget sig, og det er blevet mere blødt ( om det er fordi, jeg har fået kur i flere gange, eller om det var blevet det alligevel nu, tør jeg ikke sige ). Men strukturen har ændret sig – jeg kan kun konstatere, at der kommer godt med krøl i – jeg havde helt glat hår før. Præcis hvor meget, og om det er varigt, ved jeg af gode grunde ikke, men spændende er det, og jeg bliver nødt til at citere Ditte Lisbjerg for følgende kommentar: ” Kemokrøl er altså verdens dyreste permanentkur “.

 Jeg har desværre ikke særlig mange billeder af forløbet, men jeg forsøger alligevel at lægge nogle stykker med en vis kronologi ud. Jeg håber, det kan afhjælpe den værste forskrækkelse hos andre, der står midt i processen med at få håret igen – det ender faktisk ikke så galt, som det kan se ud undervejs! 

Munk

Kylling

Pyha, efter et par nedskrabninger begynder håret at få en tættere struktur og en mørkere og mere normal farve.

De sidste to billeder er de nyeste og ca. 1 måned gamle – det vil sige, de er taget ca. 5. mdr. efter sidste kemo. Mit hår havde sikkert været længere, hvis jeg ikke havde skrabet det ned 3. gang. Men det vokser under alle omstændigheder langsommere end normalt – det skal vel også lige finde sig selv igen.

 

Reklamer

46 kommentarer to “Når håret kommer igen”

 1. Hej Kamilla

  Tillykke. Rigtig flot blog- og mange dejlige billeder.Det bliver spændende at følge.

  Sjovt at følge dit hår. Jeg sluttede kemo i November 2007 og har allerede været hos frisøren 3 gange-så der er ikke mindre grokraft i håret nu.
  Har dog holdt mig til det grå look-i daglig tale kaldt det grå guld-men nu er jeg jo også lige et par dage ældre end dig.

  K.H.LONE

 2. kamillakvam Says:

  Hej Lone,
  Ja, hvis jeg havde været bare et par år ældre, tror jeg såmænd også, at jeg havde beholdt det grå look – jeg synes faktisk det kan være rigtig flot. Måske var det bare for mange forandringer på én gang ( både krøller og farve ). Men det gråsprængte løber jo nok ingen steder, så jeg kan jo altid vende tilbage til det.
  Kh Kamilla

 3. Dejligt at læse din blog. Har selv lige afsluttet kemo og mit hår er begyndt at komme… hvis man da kan kalde det hår :-/ Det vokser helt vildt i midten, men næste ikke i siderne. Så det kan være jeg skal gøre som dig og skrabe det af og håbe på det bliver bedre.
  Mvh Katrine

 4. kamillakvam Says:

  Hej Katrine,
  Sjovt at dit hår opfører sig stik modsat mit, der voksede i siderne, men næsten ikke i midten. Jeg har ikke lige noget ord for det modsatte af munkefrisure, så det må du ha’ tilgode *SS*.
  Jeg tror, det er et temperamentsspørgsmål, om man vælger at rage håret af, indtil det blir’ tættere og mere ensartet. For mig fungerede det absolut bedst på den måde.
  Held og lykke med den fortsatte hårvækstproces!
  Mange hilsner
  Kamilla

 5. marian risør Says:

  Tak fordi du delte billeder med mig, jeg sidder her 6 uger efter sidste kemo og længes voldsomt efter mit hår. Er der ingen andre end mig, som har været dybt ulykkelig over at miste hår, øjenbryn og øjenvipper. Jeg aner ikke hvordan jeg skal komme igennem det næste år. Hvordan holder I andre det ud?

  Hilsen fra Marian Risør

 6. kamillakvam Says:

  Kære Marian,

  Tak for din kommentar.
  Processen med at få håret tilbage kan godt være udfordrende, og det er svært at bevare tålmodigheden. Jeg kan ihvertfald huske, hvordan jeg nogle dage, kiggede mig i spejlet hver andet øjeblik, som om jeg forventede at kunne se håret vokse time for time.
  Nu var jeg jo faktisk ikke ked af at miste håret. Men jeg syntes, at det var hårdt at miste bryn og vipper.
  Hvis du gerne vil i kontakt med andre i samme situation, kan jeg anbefale dig brystkræftforummet ” Brystkræft – nydiagnosticeret ” på http://www.debat.cancer.dk under Kræftens Bekæmpelse. Her kan du oprette en profil og skrive sammen med andre om stort og småt. Jeg har selv haft stor glæde af dette forum.
  Held og lykke med hårvæksten
  Bedste hilsner fra Kamilla

 7. kamillakvam Says:

  Kære Christina,
  Det er altid så dejligt at høre, når nogen har glæde af mine indlæg her på bloggen, så tak for ordene.
  Om du skal skrabe dit hår af igen eller ej….tjaaah – det er nok et temperamentsspørgsmål. Nogle gør det, men der er også mange, der bare gerne vil have længere hår hurtigt. Jeg hørte selv til de første. For mig var det vigtigste, at håret blev tæt. Jeg kunne ikke holde det andet ud. Men min frisør sagde nu, at jeg ikke havde behøvet at skrabe det af 3. gang. Det var blevet så tæt efter 2. gang, at det åbenbart var helt overflødigt.
  Jeg var også meget frustreret over den totale mangel på information og viden fra hospitalets side, hvad håret angår. Journalist Anne Nielsen skriver på en bog om kemo og hår ( eller mangel på samme ). Jeg har selv ladet mig interwieve til bogen, for jeg synes, at der i strømmen af information om brystkræft, i den grad mangler stof om netop dette emne.
  Go’ vind og gode tanker fra Kamilla

 8. Lotte Lüscher Says:

  Hej Kamilla,
  Pyha, hvor er det godt at høre. det er 5 måneder siden jeg sluttede med kemo og var også ved at blive godt utålmodig indtil jeg læste din blog. Mit hår-forløb er fuldstændig identisk med dit, så nu vil jeg ruste mig med en god portion tålmodighed. har mørkt hår rundt i kanten og ikke ret meget oven på hovedet. Bare det kommer, så vil jeg gene vente lidt længere. Men ideen om at gå rundt og være munke-agtig (eller nisse, for jeg går stadig med hue) var bare rigtig irriterende. Så tak fordi du skriver om det!

 9. kamillakvam Says:

  Hej Lotte,

  Fat mod – det skal nok komme, det er der nærmest garanti for. Men det er ikke så sjovt, mens man er i processen. Det er så altid noget, at nissesæsonen snart begynder – så er du i det mindste ikke helt yt…
  Held og lykke!
  Kamilla

 10. Dorthe Nørgaard Says:

  Hej alle medsøstre

  Jeg har afsluttet kemo for 2 uger siden, har nu dunagtigt lyst hår (kan ane et mørkt skær) de fleste steder på hovedet ca fra 2 cm til næsten ingenting. Normalt har jeg tæt glat mørkt hår.
  Det er ikke vigtigt for mig at få langt hår, men jeg vil dog gerne have tæt kort hår i løbet af 3-5 mdr Er der nogen der harf erfaring med hvad det er bedst at gøre ?

  På forhånd tak

  Dorthe Nørgaard

 11. Helle Juul Says:

  Det lyder da superfint at alle tilsyneladende har været heldige at opnå en fin hårpragt efter nogen tids venten.
  Jeg vil gerne vide om nogen af jer har haft problemer med at få et ordentligt hår igen.
  Jeg er opereret for byrstkræft 3 x i 2007. Har fået 6 x kemo og 16 x herceptin (antistofbehandling).
  Jeg har prøvet processen med det langsomtvoksende + grå hår i mærkelig struktur. Er nu tilbage til min normale farve og struktur; MEN mængden er forringet. Det er som at så græsfrø ud på en græsplæne og så er der kun 2/3 af mængden der spirer og bliver til noget.
  Jeg er derfor endt med en noget sparsom hårpragt. Og det gælder også øjenbrun, hår under arme og på arme og ben.

  Er der andre af jer der har fået forringet hårkvalitet? Det er der heller ikke nogen der taler om på sygehuset. Måske er det samspillet med Herceptinbehandlingen – eller hvad? hører meget gerne fra andre om deres erfaringer.

  • Ja, jeg har også en meget sparsom hårpragt. Har forsøgt meget, alt hvad der findes på nettet. Og ligesom du har jeg heller ikke fået ret meget hår igen. Det var en skuffelse, og alle slår det hen og sige at det ikke gør noget. Jo det gør da! Jeg har da i hvert fald igen fået “overskud” til at ærge mig over det.

   Jeg sluttede kemo og stråler i juli 2009 og har hu her 1 1/2 år senere ikke ret meget hår. det vokser langsomt, er ikke tæt og det gælder også øjenbryn og hår andre steder. Og jeg har IKKE fået herceptin! Så jeg tror ikke umiddelbart det har noget med det at gøre. Men jeg vil også gerne høre nogens erfaringer. De fleste produkter lover at det begynder at ske efter 3 måneder med produktet, men det har jeg altså ikke erfaret med nogen som helst produkter.

   Priorin, silica, ølgær, B-vitaminer, hørfrøolie, osv.

   Prøver at vænne mit til det nye øv-look…. ja, hører også gerne andres erfaringer.

 12. Helle Juul Says:

  Tak for svar til Lotte. Bukkehornsfrø og B-vikamin foreslås; men jeg har ikke nået afprøve det endnu.

  Helle

 13. Christina Says:

  Hej med jer
  Nu skal I høre, jeg har ligesom jer 2 år efter endt kemo med 3 x CEF og 3 x Taxotere også en meget tynd hårvækst og meget tynd og langsomme hårvækst på resten af kroppen (36 år)
  Jeg kan fortælle, at efter en lang og intens søgen på nettet har jeg fundet frem til, at det er Taxotere der ødelægger hårvæksten.
  Sanofi-Avensis som producere Taxotere vil godt godkende at 6% ikke får deres hår igen, men tallet er angiveligt langt større.
  Jeg har selv forsøgt at melde det som bivirkning til Lægemiddelstyrelsen, men de er ikke interesseret i dette, da det må man tage med det er jo kræftbehandling og hårvækst er kosmetisk. Som bivirkning i DK er angivet, er der nogle som ikke får deres hår igen, men ikke procent og jeg tror der er mange.
  I kan læse mere på disse hjemmesider:
  http://taxoterehairloss.blogspot.com/
  http://community.breastcancer.org/forum/23/topic/701423
  og en facebook gruppe
  http://www.facebook.com/group.php?gid=48770226472

  Jeg er selv meget utilfreds med og har været meget bitter over, at der ikke er sundhedsvæsenet er så ligeglade med at man ikke får sit hår igen.
  Jeg synes det har været det værste!

  I kan se google endnu flere hjemmesider omkring dette emne.

  Håber nogle kan bruge den info.
  Kh. Christina

 14. P.s. Jeg har prøvet alt af diverse kosttilskud bl.a. Priorin, Nioxin, Biotin, lysbehandling hver måned hos hudlæge samt steoridcremer og shampooer – alt uden effekt.

  Munkeeffekten er ret velkendt efter Taxotere, desværre.

  Jeg har selv munkefrisure, men har fundet et godt produkt fra Schwartzkopf – Osis dust it, det er godt til at løfte håret, så man bedre kan skjule det.

  • Hej Alle,
   Enig! Jeg har heller ikke fået mit hår ordentligt igen. Dejligt at finde lidelsesfæller her. Jeg tror også det er Taxoterre/Tamoxifen. Den med græsfrøene giver god mening. Sådan ser mit også ud. Øv! jeg sluttede behandling i 2009. Og droppede ud af tamoxifen i juni 2010.
   Nå, men når man nu skal ud i hjælpemidler, så har jeg lige set på nettet, at der er noget der hedder hairdreams.com, hvor man kan få påsyet noget ekstra hår gennem et net, det holder vist 6-8 måneder, det synes jeg da ser smart ud. Men kan desværre ikke finde nogen der har det her i DK. Er der nogen der har hørt om det? Giv et praj.
   Ellers er jeg enig i, at hår-pudder også er et OK middel (omend jeg får det under neglene når jeg retter på håret – men minor problem!)

 15. kamillakvam Says:

  Kære alle,

  Ud over mindre kraftige bryn og vipper har jeg ikke selv problemer med sparsom hårvækst efter kemoen. Men efter at have læst jeres indlæg bør jeg vist trække mit udsagn om, at der nærmest er garanti for, at håret kommer igen, tilbage. Det er der åbenbart ikke. Og selv om det forhåbentlig er de færreste, der får permanente problemer, ser det ud, som om omfanget er af en størrelsesorden, der gør en øget opmærksomhed på problematikken berettiget.
  Jeg synes, at Lægemiddelstyrelsens holdning er uhørt arrogant. Det bør fremgå som mulig bivirkning ( 6% eller måske mere er meget ). Det kosmetiske har betydning – også for kræftpatienter!

  Kh
  Kamilla

 16. christina Says:

  Til Lotte
  Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men i Aalborg findes noget der hedder toftild alternativ hår og på Frederiksberg findes House of Waldorf, som har flere forskellige metoder til mere hår, altså påsyning mm.
  Jeg har selv forsøgt, men har desværre ikke helt kunne forlige mig med det, men prøv det. Du kan søge tilskud hos kommunen.
  Kh. C

 17. Jeg er også en af dem, der efter 6 x kemoterapi (heraf 3 gange Taxotere) og efterfølgende tamoxifen har svært ved at få mit hår igen. Jeg sluttede kemoterapi januar 2010 og mit hår er fortsat meget tyndt og fint – så man kan se hovedbunden igennem – og i nakken har jeg en næsten skaldet stor plet, som jeg forsøger at dække med det tynde hår. Og jeg havde ligesom andre også et meget kraftigt hår før behandlingen. Min frisør har set flere af min slags, og han siger, at vi skal indstille os på, at der sagtens kan gå to år efter endt behandling, før håret er normaliseret. Han har dog anbefalet mig at forsøge mig med produktet Regaine på de bare pletter – et middel, som smøres på dagligt. Efter hans vurdering kan der godt gå 3-4 måneder, før man ser effekt. Jeg har tænkt mig at prøve – midlet anbefales købt på nettet i England eller Tyskland, da det ellers kan blive lidt dyrt. Men er der nogen, der har erfaringer med Regaine? Mvh. Dorte

  • Hej. Jeg må slutte mig op i den lille kø med manglende hår efter brystkræft. Jeg blev opereret i januar 2008 og fik kemo efterfølgende + 1 år med tamoxifen, herefter skiftede jeg til femar. Jeg har også prøvet en del – men intet har hjulpet. Ja det er godt nok en øv bivirkning ! vh Lene

 18. Ulla Essler Says:

  Hej,

  oplevede du, ligesom jeg, at få uønsket hårvækst på kinderne? Jeg er da helt bange for at få fuldskæg! Efter første kemobehandlig for 5 år siden oplevede jeg ikke dette.

  Tja, først mister man håret , og så beklager man sig over, at det er for meget. Vi mennesker er ikke nemme at gøre tilfredse, men hvem vil gerne have fuldskæg? Jeg er ikke den yngste mere (62) og ved ikke, hvordan man fjerner disse hår.

  Hører gerne om jeres egne erfaringer.

  Kærligst

  Ulla

 19. Hej
  Jeg startede kemo( taxotere ) i marts 2012 og fik at vide jeg ville miste håret, så da jeg kunne rede store rotter ud, barberede jeg det helt af,men efter en måned måtte jeg gøre det igen,og siden da er det bare vokset,ikke helt så stærkt men til gengæld er det fyldt med krøller og jeg var ellers glat håret og jeg har fået 12 gange kemo ,nu er jeg på anti hormoner og er spændt på hvad håret siger til det

  • Nogen der har erfaring med medobiotin og bucky stråler? Har efter hånden også prøvet lidt af hvert… Hvad med jer der ikke har fået jeres hår tilbage(i starten af denne tråd), er det blevet bedre med tiden???

   Kh Karina – sidste kemo 24 maj 2012

 20. Hej Karina. Jeg har forsøgt Medobiotin og Buckystråler uden held samt alt muligt andet. Spiser dog stadig Medobiotin nu 4 år efter endt kemokur, men det er mest fordi neglene bliver meget stærkere af det, desværre ingen effekt på håret. Jeg er meget tyndhåret på toppen af hovedet og har generelt meget færre hår også på resten af kroppen end tidligere. At man bliver tyndhåret af Taxotere er en kendt bivirkning. Lægerne på Onkologisk Afd. har dog ikke helt ville acceptere det, men da jeg selv indberettede det som bivirkning til Lægemiddelstyrelsen skulle min læge på onkologisk se mig og udfylde papirer, hvor hun så faktisk endelig indrømmede, at jeg slet ikke var den eneste. Dem der som jeg ikke har fået deres fulde hårpragt tilbage efter Taxotere – Vil I ikke nok også indberette det som bivirkning til Lægemiddelstyrelsen, så vi kan få gjort opmærksom på det, og at det rent faktisk er rigtig hårdt ikke at få sit hår tilbage efter kemo. Og ja, jeg ved godt man skal være taknemmelig for at være i live – det er jeg så sandelig også, men jeg vil også gerne ligne mig selv og føle mig feminin igen. For at komme til at melde en bivirkning kan du google: Indberet bivirkning og så kommer du ind på Lægemiddelstyrelsen. Vi må stå sammen om det her, så de kan begynde at anvende andet præparat uden denne forfærdelige bivirkning. Kh. C

 21. Får du tamoxifen? Det kan også udtynde håret. Overvejer at holde en pause for at se om det er grunden til mit tynde hår. Jeg kan dog mærke små pigge rundt omkring i håret, som er nye hår der kommer frem hele tiden. Det går ekstremt langsomt! Er der nogen der som jeg har hår der vokser meget langsomt.
  @ Christina – kan du ind imellem mærke nye hår på vej ud?

 22. Får du tamoxifen?

 23. Nogen der har haft held med Regaine?

 24. Jeg får slet ingen medicin og har aldrig fået antiøstrogen, så det er Taxoteren for mit vedkommende. Jeg har desværre ikke haft held med Regaine, men gav det måske ikke helt lang tid nok. Det eneste jeg måske synes jeg hjulpet en anelse er vitamintilskuddet Priorin. Håber der er en her der kan komme op med det gyldne middel 🙂

 25. Jeg fik i går min første Bucky behandling – selvom jeg ikke rigtigt tror det hjælper. Har i hvert tilfælde ikke hørt om nogen, hvor det har hjulpet. Nogen der har haft held ved Hårklinikken.dk? Jeg prøver alt muligt – vil bare så gerne have mit hår tilbage…

 26. Jeg har været på Hårklinikken i Aarhus. De mente ikke at kunne hjælpe mig, da det også var andre steder på kroppen end hovedet jeg mangler hår.
  Hvis du ikke har fået dine øjenvipper igen kan du få Lumigan øjendråber ved egen læge (oprindeligt mod grøn stær) – Det virker 🙂

 27. Var der nogle bivirkninger ved Lumigan? Min læge vil ikke bare udlevere det…

 28. Øv det vil hun ikke udlevere😳

 29. Ja, det er øv, men hvis din læge ikke vil udlevere kan det også købes i dyre domme ved nogle skønhedsklinikker/privathospitaler. I USA er det lanceret under navnet Latisse, når det skal bruges til at få øjenvipperne til at vokse. Du kan prøve at google Latisse. Jeg havde øjenkløe af det, men det er ikke noget der skal direkte ind i øjet, det skal påføres med en enkelt dråbe hen over øverste øjenlåg med pensel eller vatpind og det skal højest bruges i 3 mdr.

 30. Forresten synes du skal prøve at få en tid på Hårklinikken. Første konsultation er jo gratis og lad mig endelig høre, hvis der kommer noget godt ud af det.

 31. Har du prøvet Lumigan i håret. Har læst meget om det, og en del har haft succesen med at smøre det i hovedbunden. Prøv at søg på engelsk ” Lumigan hair loss”…

  Tak for dine gode råd – jeg gir ikke op endnu😃

 32. Jeg har forsøgt på et tidspunkt, men opgav ret hurtigt, da der skal mange flasker til og de kun findes i 3 ml flasker. Er i øjeblikket i gang med at forsøge på øjenbryn. Har snart prøvet i 1 måned og indtil videre uden succes, men tror det kommer 🙂
  Har set Peter Bjerring, hudlæge i Risskov for Mølholm behandler med Lumigan. Ham kan du evt. prøve. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men jeg talte med en hudlæge Christian Grønhøj på Store Torv om Lumigan til hovedbund, så hvis du bor i nærheden kan du evt. spørge ham om han vil ordinere det.
  Nej, du skal heller ikke give op. Nu er der gået 4 år for mig og jeg har stadig ikke givet op, men tager dog pauser i forsøgene..

 33. Søde C. Tak for alle dine guldkorn, det giver mig mod på opgaven. Jeg kan virkelig også godt køre træt i det og give op ind imellem😔. Jeg læste til langt ud på natten om Lumigan, og fandt et ligenen produkt der hedder carepost. Har du hørt om det?

 34. Hej Karina. Velbekomme 🙂 Jeg kender ikke carepost, men har prøvet et andet præparat, som en læge jeg kender brugte, da hun ikke kunne tåle Lumigan. Det var helt vildt så lange øjenvipper hun fik, men jeg skal lige prøve at finde ud, hvad det hed, så hører du fra mig.

  Kh. C

  • Så er skema udfyldt og sendt til lægemiddel styrelsen. Hvordan går det med øjenbrynene? Har fået fat i Lumigan og bruger det nu på vipper, bryn og i håret( har blandet 2×3 ml Lumigan i en flaske regaine). Håber det virker😁

 35. Hvor godt med skemaet 🙂 og fedt du har fået fat i noget Lumigan og go’ ide at blande det op i Regaine. Det er jeg meget spændt på at høre om. Jeg tror det virker på mine øjenbryn, men er ikke 100% overbevist endnu. pøj pøj med det 🙂

 36. Har nogen erfaring med Midlet ” Toppik”?

 37. Ja, det har jeg jo selvfølgelig også forsøgt mig med 🙂 Synes det er ok til at skjule hårbunden og gør klistrer ligesom hårene lidt sammen, men synes det der pulver fra Schwartzkopf Osis dust it er bedre, hvis man altså man har hår der skal fylde mere.

 38. Er der ingen her der kan svare mig på om der er mulighed for at mit hård vokser ud igen under Herceptin behandlingen?

  VH. Janne Berg

 39. @ Christina – kan du stadig mærke små “stikkere”/hår der vokser ud rund omkring? Jeg har små områder hvor jeg kan mærke håret vokser lidt. Hvordan var det da dit hår skulle vokse ud? Går du stadig med Paryk/tørklæde/hat(hvis du overhovedet har gjort det)?

  Er der sket noget på brynene?

 40. Jeg kan desværre ikke mærke de stikkere mere, men det kunne jeg tidligere. Jeg bruger ikke paryk eller noget længere. Brugte tidligere hue. Mine øjenbrynshår vokser nu, men kun dem der er der, så det virker altså. Er meget spændt på dit forsøg 🙂

  @Janne – jeg kender desværre ikke noget til hår/herceptin.

  Kh.C

 41. Hej Christina.

  Nu har jeg prøvet Lumigan i ca. 3 måneder. Det har haft nogen effekt ved mine øjenbryn, vipper og ved mine tindinger. Jeg drypper det i min hovedbund hver morgen og efter ca. 5 min. bruger jeg min Regaine spray. Derefter bruger jeg en blanding af Emu olie og Ricinus olie, som jeg massere ind i hovedbunden. Jeg er for ca. en uge siden stoppet med Regaine da jeg fik lidt udslet af det.
  Jeg spiste også på et tidspunkt Hair and Nail fra New Nordic, men jeg syntes mine ansigts hår begyndte at vokse, så det stoppede jeg ogå med(fik ellers meget stærke negle af det).

  En ven har taget en laser kam med hjem til mig fra US., så den bruger jeg ca. 3 gange om ugen…

  Jeg syntes stadig er jeg er ret tynd på issen, og mit hår vokser i SÅ mange forskellige længder og utroligt langsomt. Engang imellem virker det som om der er ved at komme en mørk “bund”…

  Det er jo ikke til at sige hvad der har virket på hvad, men jeg har kun brugt lumigan på vipper og bryn og det virkede. Her på det sidste er jeg også begyndt at smøre olierne på vipper og bryn.

  Jeg kune godt tænke mig at se hvordan dit hår så ud før og nu. Det er helt ok hvis du ikke vil!!!…. du kan maile mig på:karina.kjensen@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: